Jeg lægger stor vægt på, at du oplever tryghed og tillid, når du møder mig, og at du, hvis du beslutter dig for et forløb hos mig, føler dig sikker på, at du er kommet det rigtige sted hen.

Du har derfor mulighed for en gratis forsamtale på ca 30 min., online eller telefonisk.

Forsamtalen er naturligvis helt uforpligtende. 

Måske oplever du kaos og mangel på overblik, første gang du kommer. 

Måske føler du, at du skal være forberedt og skal præstere noget. 

Dette er helt naturligt . Men når du kommer første gang, er der ingen forventninger til dig - du skal ikke præstere noget.

Det er min opgave at finde frem til, hvad der er kerneproblemet og at skabe overblik og struktur.

Og sammen med dig finde frem til et mål for forløbet og hvordan vi skal nå derhen. 

 

Ved vores efterfølgende møder, arbejder vi så med de forskellige metoder, der er velegnede til netop dine vanskeligheder. 

Vores møder kan foregå ved personlige møder, walkandtalks, online, eller mail. Eller en kombination. Ofte vil du få opgaver og øvelser med, som du kan arbejde videre med derhjemme i tiden mellem sessionerne.

Varigheden  er meget forskellig. Nogle gange er 2 -tre gange nok, nogle gange kan det være et længerevarende forløb. Det er helt afhængigt af de mål, vi har sat for forløbet - det er ikke altid et mål, at du har sluppet problemet. Ofte kan det være nok, at du har fået de nødvendige redskaber til selv at arbejde videre med det.

Under alle omstændigheder binder du dig ikke til noget. Jeg ser terapi som en hjælp til selvhjælp, og det er naturligvis dig, der vurderer, hvornår du er klar til at stoppe.

Kontakt