Blog

22-03-2021
19-03-2021
15-02-2021

 

Konflikt med en, du holder af ? Mangel på forståelse ? Savner I nærvær ?

Alt for ofte møder jeg mennesker i min praksis, som oplever konflikter med mennesker, de ellers holder af.                                                                                                                               

Som har svært ved at tilgive eller få tilgivelse. Som oplever relationen til en af deres nærmeste, fx. en kæreste, en veninde et familiemedlem som værende overfladisk - at de ikke forstår hinandens oplevelse af virkeligheden.

 

Min erfaring er, at de allerfleste konflikter og andre problemer / udfordringer mennesker imellem, skyldes fejlkommunikation - at man taler forbi hinanden.

At man måske har de samme intentioner og behov, men udtrykker dem på forskellige måder.

Eller at man kender for lidt til hinandens baggrund og derfor ikke forstår hinandens mindsets og handlemåder.

Det, der er helt indlysende for den ene, kan være helt uforståeligt for den anden - men måske er I i virkeligheden ikke så lang fra hinanden som I tror !

Her kan det være en god ide at søge hjælp hos en udenforstående til at afklare jeres indbyrdes kommunikation og dermed hjælpe jer til en gensidig dybere forståelse indbyrdes.

( Der er samtidig den sidegevinst, at ikke kun jeres indbyrdes relation bedres. Det giver også en generel større selvindsigt og styrker også kvaliteten af jeres øvrige relationer.) 

Jeg har derfor introduceret begrebet 2-personers terapi. 

Dette er for personer, der ønsker at forandre deres relation i en mere positiv retning - hvad enten det drejer sig om en egentlig konflikt, eller “bare” ønsker at forbedre den og komme hinanden nærmere.

 

06-02-2021

Jeg har spurgt mange, hvilke forestillinger, de har om, hvordan et forløb hos en psykolog foregår.

De fleste har den opfattelse, at det består i en række fysiske møder 2 til 4 gange om måneden.

Men - der er mange andre muligheder.

I min praksis tilbyder jeg også telefonsamtaler, onlinemøder og mailkorrespondance og - ikke mindst en kombination af det hele.

En model kan fx. bestå i tlf. samtaler af 30 minutters varighed, suppleret med diverse øvelser, jeg sender dig via mail, som du så selv kan arbejde med i din hverdag - helt i det tempo, der passer for dig.

Evt. også med nogle fysiske møder, hvis det bliver aktuelt undervejs. 

Og vi kan mødes til walk and talks i naturen.

Kontakt mig for en gratis og uforpligtende forsamtale - så kan vi finde frem til, hvilken løsning, der passer bedst til dit individuelle behov.